maakt kunst en cultuur toegankelijk voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen!
Follow us:

Workshops & Masterclasses

Youth Artist Agency levert workshops en masterclasses op maat aan voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen.

Workshops
Wij bieden workshoptrajecten, maar ook eenmalige workshops en workshops op maat. Tijdens de workshops wordt er gewerkt naar een eindpresentatie. De deelnemers krijgen hiermee de kans om de vaardigheden die zij hebben opgedaan te presenteren. De duur van de workshop hangt van de aanvraag af.

Masterclasses
Naast workshops kunnen ook masterclasses op maat worden aangevraagd. Een masterclass is een les die door een artiest, kunstenaar of ondernemer wordt gegeven. Hier is kennisoverdracht en het uitwisselen van ervaring een belangrijk onderdeel. Deelnemers krijgen de kans om hun idolen of favoriete artiesten vragen te stellen na afloop van de masterclass. Voor de masterclass zetten wij onze workshopdocenten of overige sleutelfiguren in, die eenmalig of als ondersteuning van een workshops les willen geven.

Wij bieden workshops & masterclasses in de volgende categorieën:

Lifestyle

In de categorie Lifestyle behandelen wij zichtbare kunstuitingen uit je dagelijks leven.

Branding

In de categorie Branding zet jij je persoonlijkheid in om jezelf als merk te presenteren.

Moving Arts

In de categorie Moving Arts staat sport en bewegen centraal.

Performance

In de categorie Performance werk je aan je opvoering doormiddel van verschillende disciplines en technieken.

Resultaatgericht

Alle workshops zijn vormgegeven door competenties en zullen helpen bij het vergoten van sociale vaardigheden zoals bewustwording, zelfredzaamheid en participatie. Competenties die zeker aan bod komen zijn: onderzoeken, creëren, resultaatgericht werken, zelfstandig werken, samenwerken, presenteren & reflecteren.

Tijdens de workshops doorlopen deelnemers de volgende stappen:

1. In dialoog

Een kennismaking tussen workshopdocent en deelnemer. D.m.v. gesprekken en spel leren docent en deelnemer elkaar beter kennen. Daarnaast bestaat deze stap ook uit kennisoverdracht, bestaand uit informatie die nodig is voor deelname aan de workshop.

2. Vaardigheden

Vaardigheden ontdekken en ontwikkelen: De deelnemers gaan samen met de workshopdocent aan de slag bij het ontwikkelen van hun talenten.

3. Presenteren

Er wordt een platform aangeboden waar deelnemers de kans krijgen om het resultaat waar zij naar toe hebben gewerkt te presenteren.

4. Reflectie

Hoe stonden zij er eerst voor, wat hebben zij geleerd en door middel van welke handelingen zijn de competenties verworven.

Wil jij ook workshop of masterclass aanvragen?

Vul nu het offerte formulier in