maakt kunst en cultuur toegankelijk voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen!
Follow us:

Over Y.A.A.

Allow us to introduce ourselves!

Youth Artist Agency zet populaire kunsten in en ontwikkelt diensten om kunst en cultuur toegankelijk te maken. Youth Artist Agency levert artiesten, workshops en masterclasses aan organisaties en instellingen die talentontwikkeling stimuleren onder de jeugd. De agency selecteert haar workshopdocenten zorgvuldig en garandeert hierdoor een succesvolle uitvoering van haar diensten. Onze workshops bestaan uit populaire kunsten en masterclasses worden op maat gemaakt.

Artiesten kunnen zich ook inschrijven bij Y.A.A.. Hiermee wilt de agency een platform creëren van artiesten en kunstenaars, die zich ook als workshopdocent willen inzetten om een bijdrage te leveren aan cultuureducatie. 

Youth Artist Agency wilt jongeren kennis laten maken met verschillende kunstdisciplines uit verschillende culturen. Populaire kunsten bestaan uit activiteiten die jongeren zelf meer in de hand hebben en wat hedendaags een grotere rol speelt in het leven van jongeren. Met behulp van onze workshopdocenten kunnen jongeren zich beter identificeren met wat er wordt aangeboden. Onze doelgroep krijgt de kans om op cultureel gebied kennis op te doen, hun talenten te ontdekken en een eigen identiteit te ontwikkelen. De diensten die worden aangeboden zullen helpen bij het vergroten van zelfvertrouwen en het zal de mogelijkheid bieden om zelf de volgende stap te nemen.

Wat bieden wij

 • Y.A.A. fungeert als tussenpersoon tussen workshopdocent en opdrachtgever
 • Een divers database aan artiesten die gespecialiseerd zijn in moderne kunstvormen
 • Een uitgewerkt workshopprogramma die aan de wensen van de klant voldoen en door een workshopdocent uit het database uitgevoerd wordt
 • Biedt artiesten de mogelijkheid zich aan te melden als workshopdocent
 • Workshops die zijn vormgegeven door competenties zijn en zullen helpen bij het vergoten van sociale vaardigheden.
 • Wij zijn ook Cultuurkaart-acceptant. Klik voor meer info

Referenties

 • “Ik wilde mij graag inschrijven bij Y.A.A. omdat deze agency de productionele taken van mij kan overnemen kan ik mij hiernaast volledig focussen op het creatieve proces van het geven van workshops en het maximaal stimuleren van de talent ontwikkeling van de doelgroepen.”

  Andrada Simo
  Docent: Theater
 • “Ik wil nu graag de stap gaan maken om meer ruimte te creëren voor het ontwikkelen van creatieve en wetenschappelijke workshop reeksen die inhoudelijk (nog) beter zijn en deze geven op scholen, bedrijven, buurthuizen etc. Y.A.A. voorziet voor mij in een behoefte die ik nu heb.”

  Jinke Coenen
  Docent: Theather
 • “Ik vind het mooi om te zien dat Y.A.A. dit voor de jeugd kan betekenen en vandaar dat ik door de agency vertegenwoordigd wil worden.”

  Euge Louisa
  Docent: Paint
 • “Super leuke meiden die bekwame workshop-docenten inzetten. De twee keer dat we een docent boekten, konden ze goed overweg met de kids en boden een leuk programma.”

  Sophia Visbeek
  Assistant Manager bij A'DAM Music School

Workshop of Masterclass aanvragen?

Vul nu het aanvraag formulier in