maakt kunst en cultuur toegankelijk voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen!
Follow us:

Nieuws

Boek nu Y.A.A. coronaproof workshops en masterclasses!

Coronaproof workshops! Kleine groepen, 1,5 meter afstand of eventueel online! Talentontwikkeling workshops, professionele docenten en masterclasses op maat. Onze workshops zijn vormgegeven door competenties en zullen helpen bij het vergoten van sociale vaardigheden zoals bewustwording, zelfredzaamheid en participatie.
Continue Reading

Zomer met Swazoom

Tijdens de zomeractiviteiten van Swazoom Welzijn in Amsterdam Zuidoost hebben wij een aantal workshops kunnen verzorgen. Swazoom Welzijn zet zich in voor het vergroten van de kansen voor kind en gezin in de maatschappij. Dit doen zijn o.a. door programma’s te ontwikkelen die de ontwikkeling van jongeren (tot 23 jaar) en hun ouders/opvoeders bevorderen. Van juli...
Continue Reading

Interview Y.A.A. op FunX radio

Jacqui Halman, oprichter van Youth Artist Agency is onlangs door FunX geïnterviewd. Wat onderscheidt Y.A.A. van andere organisaties en waarom is het volgen van een workshop zo belangrijk? Luister het gesprek hier terug. 
Continue Reading

Workshops 10 editie Zomerschool Zuidoost

De tiende editie van de Zomerschool Zuidoost heeft dit jaar plaatsgevonden. Y.A.A. heeft een aantal workshops ter voorbereiding van en ook in het middagprogramma van de Zomerschool Zuidoost verzorgd. Drie weken lang gingen de deelnemers van de zomerschool aan de slag met het thema wereldburgerschap.
Continue Reading

Protocol Coronavirus (covid-19)

Per 1 juli houdt Youth Artist Agency zich aan het volgende COVID-19 protocol. De richtlijnen van het RIVM zijn leidend en kunnen indien nodig verscherpt of versoepeld worden. Wij verzoeken alle docenten, medewerkers en opdrachtgevers zich aan de volgende richtlijnen te houden:
Continue Reading

Workshops & masterclasses boeken volgens richtlijnen RIVM

Ook wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM. Het kabinet heeft een aantal maatregelen afgekondigd in samenspraak met het RIVM en de richtlijnen die daaruit voortvloeien. Workshops & masterclasses kunnen weer geboekt worden mits die aan de richtlijnen voldoen.  Voor vragen neem contact op door te mailen naar: info@youthartistagency.nl Team Y.A.A.
Continue Reading

Y.A.A. tot en met 6 april gesloten

Naar aanleiding van het besluit van het kabinet om de scholen met ingang van 16 maart 2020 tot en met 6 april te sluiten en ook alle externe en culturele locaties te sluiten zullen wij ook ons werk neerleggen tot en met 6 april vanwege het coronavirus COVID-19. De maatregelen zullen ook een grote impact hebben...
Continue Reading

Oprichter Y.A.A. genomineerd voor de VIVA400!

Jacqui Halman, oprichter van Youth Artist Agency is genomineerd voor de VIVA400! VIVA presenteert voor de twaalfde keer de VIVA400. Dé lijst van 400 inspirerende, ambitieuze vrouwen in zes categorieën: Zakenwonders, Creatieven, Wereldverbeteraars, Zorgdragers, Techtalenten en Krachtpatsers. We zijn super enthousiast en trots! Ze staat tussen powervrouwen in de categorie Creatieven. "Het is een eer...
Continue Reading
1 2 3