maakt kunst en cultuur toegankelijk voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen!
Follow us:

Y.A.A. helpt bij overstap naar de brugklas

Tot aan de zomervakantie hebben er speciale lessen plaatsgevonden in Amsterdam Zuidoost voor leerlingen van groep 8. Tijdens de lessenreeks werden  leerlingen d.m.v. creatieve lessen voorbereid op de overstap naar de brugklas.

Verschillende basisscholen kregen de mogelijkheid om te kiezen voor een extern lesaanbod van 4- 6 weken. Deze lessen werden aangeboden door het Projectenbureau Primair Onderwijs Zuidoost. Met het Thema: Durf de dromen! hebben onze docenten theater, fotografie, paint en lyrics workshops gegeven. 

Om de leerlingen van groep 8 voor te bereiden op de spannende overstap naar het voortgezet onderwijs, hebben wij workshops georganiseerd waar zij konden nadenken over hun toekomst. Welke dromen wil jij najagen en waar zie jij jezelf over 10 jaar? De leerlingen kregen niet alleen de kans om over hun toekomst na te denken, maar ook om met verschillende disciplines in aanraking te komen, hun talenten te ontdekken en een eigen identiteit te ontwikkelen. De workshops die werden aangeboden stimuleren zelfreflectie en zullen helpen bij het vergroten van het zelfvertrouwen

 

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.