maakt kunst en cultuur toegankelijk voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen!
Follow us:

Inschrijven docent

Ben jij een creatieveling die samen met ons kunst en cultuur toegankelijk wilt maken? Dan ben je op de juiste plek! Wij bieden een plek waar creatives de ruimte krijgen om hun talenten te gebruiken en deelnemers vaardigheden te leren. Hiermee vormen wij een platform van artiesten en kunstenaars die zich als workshopsdocent willen inzetten.

Deze workshopdocenten gingen je voor:

 • “Ik wilde mij graag inschrijven bij Y.A.A. omdat deze agency de productionele taken van mij kan overnemen kan ik mij hiernaast volledig focussen op het creatieve proces van het geven van workshops en het maximaal stimuleren van de talent ontwikkeling van de doelgroepen.

  Andrada Simo
  Theater
 • “Ik wil nu graag de stap gaan maken om meer ruimte te creëren voor het ontwikkelen van creatieve en wetenschappelijke workshop reeksen die inhoudelijk (nog) beter zijn en deze geven op scholen, bedrijven, buurthuizen etc. Y.A.A. voorziet voor mij in een behoefte die ik nu heb.

  Jinke Coenen
  Theater
 • “Ik vind het mooi om te zien dat Y.A.A. dit voor de jeugd kan betekenen en vandaar dat ik door de agency vertegenwoordigd wil worden.

  Euge Louisa
  Paint

Inschrijf formulier docenten

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 3 werkdagen contact op. Workshopdocenten zullen aan de hand van een kennismakingsgesprek en portfolio worden gescreend. Ook wordt er gevraagd naar referenties.

  Geslacht: ManVrouw